ZOEKTIPS VOLKSWAGEN POLO 6C (BOUWJAAR 2014-2017)

Om er zeker van te zijn dat je het goede auto-onderdeel voor jouw Polo 6C besteld, volgen hieronder een aantal tips:
 
 • Bouwjaar: Controleer altijd of het bouwjaar van het auto-onderdeel in onze webshop overeenkomt met het bouwjaar van jouw Polo 6C.
   
 • Kleurcode: Controleer altijd of de kleurcode van jouw Polo 6C overeenkomt met de kleurcode van het auto-onderdeel in onze webshop.
   
 • Waar vind ik de kleurcode van mijn Volkswagen Polo 6C?
  De kleurcode vind je op een witte sticker achter in de kofferbak bij het reservewiel. De kleurcode wordt op de sticker aangeduid als LACKNR. / INNENAUSST. / PAINT NO. / INTERIEUR. De kleurcode bestaat uit een code van 4 letters en cijfers met elkaar gecombineerd.
   
 • Parkeersensoren: Controleer of de bumper van jouw Polo 6C wel of niet voorzien is van parkeersensoren. Is dit het geval? Controleer of het aantal parkeersensoren overeenkomt met het aantal parkeersensor-gaten in de bumper van de Polo 6C in onze webshop.
   
 • Koplampsproeiers: Check of de bumper van jouw Polo 6C wel of niet voorzien is van koplampsproeiers. Het koplampsproeier-gat vind je in het midden onder de koplamp. 
   
 • Hulp nodig?
  Heb je nog vragen? Neem telefonisch contact op met onze klantenservice. Houd daarbij het chassisnummer (voertuigidentificatienummer) van de auto bij de hand, zodat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen. Telefoon: +31 (0) 416 - 34 77 22
   
 • Waar vind ik het chassisnummer van mijn Volkswagen Polo 6C?
  Het chassisnummer wordt ook wel voertuigidentificatienummer genoemd. Het chassisnummer kun je vinden in de voorruit of onder de motorkap van je Polo 6C. Het chassisnummer wordt weergegeven op een sticker waarbij de code begint met WVWZZZ6C.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies