Bij ons koop je kwaliteit

EQuipart kwaliteitslabel 
Wij verkopen uitsluitend auto-onderdelen van het merk Van Wezel. Zij bieden auto-onderdelen met het EQuipart kwaliteitslabel aan. Van Wezel beschikt over een eigen Technical & Quality center met maar liefst 150 testauto's. Deze auto's worden continue ingezet om allerlei testen uit te voeren. Dit alles om de kwaliteit van de auto-onderdelen te waarborgen. Al onze webshop-items zoals; motorkappen, bumpers, spatborden, sierlijsten, spiegelkappen en ander plaatwerk, zijn voorzien van dit kwaliteitslabel. Alle auto-onderdelen worden standaard getest op onderstaande punten:
 
 • Komt het onderdeel overeen met het originele onderdeel?
   
 • Wordt de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid gewaarborgd?
   
 • Er worden diverse testen uitgevoerd om te kijken of alle specificaties kloppen om problemen in een later stadium te voorkomen.
   
 • Veiligheid is een belangrijke peiler bij Van Wezel. Zij bieden uitsluitend auto-onderdelen aan met dezelfde hoogstaande kwaliteitseisen als het originele onderdeel. Denk daarbij aan de kreukelzones in een motorkap, stevige lasnaden, extra versterking op bepaalde plaatsen en ga zo maar door.
   
 • Bij Van Wezel hebben ze meer dan 150 testauto's in eigen beheer, zodat alle auto-onderdelen uitvoerig getest kunnen worden op; pasvorm, kwaliteit en montage. Bij een pasvorm van 100% krijgt het product een EQuipart-label.

Meer informatie? Bezoek de website van Van Wezel.

Tevreden klanten 
Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur. Via deze website kunnen klanten onze webshop (volledig belangeloos) beoordelen. Wij zien onze klanten als onze ambassadeurs. Tevreden klanten vinden wij belangrijk. Mocht je niet tevreden zijn over ons product of over onze dienstverlening? Neem telefonisch contact met ons op, zodat wij het probleem met elkaar bespreekbaar kunnen maken en met elkaar op zoek kunnen gaan naar een passende oplossing.

Daarnaast geeft WebwinkelKeur aan dat je bij ons veilig online kunt winkelen. Vele klanten zijn je voor geweest en hebben hun ervaring over onze webshop gedeeld bij WebwinkelKeur. Klanten geven ons gemiddeld een 9.1. Een cijfer om trots op te zijn. Bekijk onze beoordelingen op de website van WebwinkelKeur.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.