Auto-onderdelen in kleur heeft haar Formule verbeterd!

Voordelige keuze

Heb je schade aan je auto en wil je besparen op de reparatiekosten? Of wil je als autobedrijf een auto met schade weer spik en span maken? Dan biedt auto-onderdelen in kleur een zeer voordelige, maar kwalitatieve oplossing. Auto-onderdelen in kleur levert diverse auto-onderdelen waaronder motorkappen, bumpers, spatborden, spiegelkappen (e.d.) direct in de kleur van uw/jouw auto. Doordat wij op grote schaal onderdelen spuiten in gangbare kleuren, creëren wij een grote voorraad en kunnen wij onze onderdelen middels een scherpe prijs aanbieden via onze webshop. Bij een schadeherstelbedrijf betaal je voor maatwerk. De schade wordt per auto bekeken en vervolgens wordt er per auto een herstelplan gemaakt en toegepast en dat kost tijd en geld, wat natuurlijk logisch is.


Toenemende vraag

Auto-onderdelen in kleur timmert inmiddels sinds 2013 aan de weg en blijft zich verbeteren. Via onze webshop kunnen wij ontzettend snel en schadevrij leveren, mede dankzij onze eigen koeriersdienst. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. Op deze manier kunnen wij onze klanten snel verder op weg helpen. En dat is ons doel. De afgelopen twee jaar zien wij de vraag enorm toenemen, steeds meer klanten weten onze webshop te vinden. Om tegemoet te komen aan deze vraag hebben wij geïnvesteerd in een gloednieuwe spuitcabine die voldoet aan al onze wensen; grotere volumes spuiten, effectiever werkritme, kwaliteit van het spuitwerk naar een hoger niveau tillen en een cabine die energiezuiniger is en minder uitstoot veroorzaakt. Al met al zijn wij ervan overtuigd dat we met deze nieuwe investering onze klanten nog beter kunnen bedienen.


F1 kwaliteit

Na grondig onderzoek is er gekozen voor een spuitcabine van Italiaanse bodem. Deze nieuwe aanwinst is de top onder de spuitcabines. Spuiters die met deze cabine gewerkt hebben weten het: De cabine is onmogelijk te vergelijken met andere cabines of ‘alternatieve’ systemen die momenteel op de markt zijn. Het geheim van dit succes? Deze cabine heeft de beste combinatie van prestaties en veelzijdigheid. Zozeer zelfs dat deze erg populair is bij F1-teams zoals Mercedes AMG Petronas, Red Bull en Ferrari. Dus dat belooft wat!


Alle kleuren mogelijk

Naast bestaande kleuren in onze webshop kunnen wij op aanvraag ook elke gewenste andere kleur leveren.
 

    01-08-2019 10:04
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.